E E T J E M O O I

Mijn allerfavorietste bezigheid is toch wel eten.. Receptje hier, overschoteltje daar, lekkere lunch zus en uitpakdiner zo. HEERLIJK! Opgroeien in een bourgondisch gezin heeft zo zijn voordelen, echter heeft het ook zijn nadelen omdat het toch altijd gepaard gaat met een aantal dingen die niet persé goed voor je huid zijn.
Elke dag ben ik bezig met het tot me nemen van eten dat goed voor me is; ik wil er een verzadigd gevoel van krijgen en ab-su-luut GÉÉN honger lijden, ik wil lekker eten maar ook gezond.. In de komende weken neem ik je tussendoor mee met wat ik zoal eet en hoe ik het manage om dit elke dag vol te houden!

Nieuwsgierig geworden? Hieronder de link van het desbetreffende artikel. Hou daarnaast natuurlijk Insta en Facebook in de gaten voor inspiratie!

P.s. ik ben géén voedingsdeskundige; mijn interesse gaat uit naar voeding in het algemeen en wat het met je lijf en huid doet. Voor een afgemeten voedingsadvies kun je het beste een consulent bezoeken.

#EvasBeauty #venlo #houtblerick #schoonheidssalon #beauty #sanssoucis #sanssoucisnederland #biodrogadm #qualitytime #ontspanning #momentjevoorjezelf #dmvoorafspraak #relax #naturalbeauty #shoplocalvenlo #smallbusinessvenlo #shopsmallbusiness #smallbusinesslover #businessowner #businesspassion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *