W A A R O M ?


Vanuit thuis heb ik meegekregen dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.. Verzorgd voor de dag komen, goed- gezond en gevarieerd eten, genoeg drinken (H2o ;)) of je persoonlijke verzorging.
Wat voor de één moeilijk lijkt is voor de andere dagelijkse kost. Een goede routine in de verzorging van jouw huid is ECHT easy peasy.. althans het vergt wat doorzettingsvermogen maar hey dan heb je ook wat! Lees DIT bericht over het aanleren van een gewoonte.

Heel leuk allemaal die achtergrondinfo maar WAAROM ben ik nu voor mezelf begonnen? Heel makkelijk; ik ben een helper. Ik help mensen graag met het verbeteren van zichzelf en inzicht te geven waarom bepaalde dingen nu juist goed voor JOU zijn! Het geven in tips qua verzorging of make-up 😍, het bieden van een luisterend oor om echt te weten wat voor JOU belangrijk is of het geven van een kritische noot om nóg verder te komen is wat mijn merk ‘Eva’s Beauty’ sterk maakt.. daarnaast is het geven van een massage echt het ALLERFIJNSTE wat er is.
Ik hoop je gauw te mogen leren kennen!

#EvasBeauty #venlo #houtblerick #schoonheidssalon #beauty #sanssoucis #sanssoucisnederland #biodrogadm #qualitytime #ontspanning #momentjevoorjezelf #dmvoorafspraak #relax #naturalbeauty #shoplocalvenlo #smallbusinessvenlo #shopsmallbusiness #smallbusinesslover #businessowner #businesspassion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *