W H E N F O O D I S L I F E

Understatement natuurlijk maar denk jij wel eens na over wat je eet en wat dit wellicht voor effect heeft op bijvoorbeeld je huid?
Mensen die mij kennen weten dat ik van eten HOU, geen borrel is compleet zonder uitbundige charcuterie en het liefst allemaal zelfgemaakte hapjes erbij. Zoals ik in mijn post van vorige week maandag ‘Eet je gezond’ al heb beloofd zou ik jullie tussendoor meenemen van hetgeen ik op een dag zoal eet.. Het water loopt me spontaan in de mond!
Elke dag kom ik om 5 uur thuis, gezien mijn lief vanuit Eindhoven moet komen en dus laat is (lees: half 7 kwart voor 7) heb ik uitgebreid de tijd om mijn eten voor de dag erna te preppen en in één ruk door te gaan naar het avondeten zodat de maag van de man gevuld kan worden.
Een goede balans tussen niet alleen de goede voedingsstoffen is niet makkelijk gevonden, daarnaast wil je er lang genoeg op kunnen teren tot het volgende.. Lunch van gisteren (deze heb ik maandag geprept) is een maaltijdsalade met gebakken kipgyrosreepjes, champignons, ui en oranje paprika. Hiermee ben ik ervan verzekerd dat ik mijn vezels binnen krijg en al gauw genoeg aan mijn hoeveelheid groenten zit! Een dressing is overbodig omdat het bomvol smaak zit.. Een appeltje voor de dorst en hoemoes met komkommer zorgen ervoor dat ik na het ontbijt en vóór het avondeten mezelf verwen maar ook goed voor mezelf zorg.
Got to love this!

#EvasBeauty #venlo #houtblerick #schoonheidssalon #beauty #sanssoucis #sanssoucisnederland #biodrogadm #qualitytime #ontspanning #momentjevoorjezelf #dmvoorafspraak #relax #naturalbeauty #shoplocalvenlo #smallbusinessvenlo #shopsmallbusiness #smallbusinesslover #businessowner #businesspassion #foodlover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *